Contract- en leveranciersmanagement is een vrij nieuw vak, met name op het gebied van IT. Waar voorheen de IT binnen de organisatie werd verzorgd is het nu steeds normaler om dit uit te besteden.

Een cursus contractbeheer of contractmanagement is een tegenwoordig een veelgevraagde dienst. Contract- en leveranciersmanagement is namelijk een vrij nieuw vak, met name op het gebied van IT. Waar voorheen de IT binnen de organisatie werd verzorgd is het nu steeds normaler om dit uit te besteden. Alle energie richten op het primaire proces is vaak de gedachte en natuurlijk op minder kosten en zorgen rondom IT. Door deze ontwikkelingen komt het steeds vaker voor dat er iemand deels of geheel wordt ingezet als ketenpartner of service level manager om ervoor te zorgen dat de IT-leveranciers wel doen wat ze moeten doen tegen de gestelde voorwaarden. Dit is een vak apart, want hoe pak je dit nu aan?

 

Grip, controle en partnerschip met onze cursus contractbeheer en contractmanagement

De leverancier moet een partner zijn/worden, maar in de eerste plaats moeten ze leveren wat is afgesproken. Hoe is dit te monitoren en af te spreken, wat is er afgesproken over de dienstverlening en tegen welke voorwaarden zijn die afspraken gemaakt? Hoe loopt dit proces intern, wie tekent er contracten en hoe komen ze nu bij de contractmanager terecht? Met al dit soort vragen helpen we tijdens de training die we verzorgen. Met onze cursus contractbeheer en contractmanagement zorgen wij dat u alle kneepjes van het vak leert.

Praktijkgericht en zeer effectief

Wees gerust, we hebben geen dikke boeken of online cursus, maar we gaan samen aan het werk tijdens de cursus contractbeheer en contractmanagement. We beginnen bij de basis en lopen het hele proces door. Dit doen we met de lopende contracten. Hierdoor gaat er geen werktijd verloren en ontstaat er snel grip, controle en een mogelijkheid tot verbetering, zowel intern als extern. Wilt u meer weten of zou u graag willen deelnemen aan de cursus? Bel ons via 0162-23 88 66 of stuur uw e-mail naar info@bluetrue.nl